Onze Werkwijze

Onze manier van werken is simpel en overzichtelijk. In slechts 5 heldere stappen voorzien wij u van zonnepanelen waar u jarenlang plezier van heeft. Benieuwd? We laten het graag zien:

1. U vraagt een offerte aan.

U mailt of belt ons met een offerteaanvraag. Daarna nemen wij contact op voor een korte kennismaking en spreken we de wensen met u door. Soms plannen we meteen een ontmoeting op locatie, zodat we u persoonlijk de mogelijkheden kunnen voorleggen. Wij kijken dan ook op locatie naar de mogelijkheden voor de elektra aansluiting en voeren een dakcheck uit.

2. Wij maken een prijsopgave voor u.

Op basis van de informatie die we van u hebben ontvangen, maken we een dakplan voor u. Hiervoor gebruiken we de satellietbeelden van uw woning of bedrijfspand. Dit plan voorzien we van een heldere prijsopgave, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Waarbij u een indicatie krijgt van wat uw opbrengsten zullen zijn.

3. Afspraak maken

Bent u akkoord met de offerte? Dan plannen we een datum waarop de installatie kan plaatsvinden. Dit is tevens het moment waarop u 20% van het offertebedrag betaalt. De overige 80% hoeft u pas te betalen als alles geïnstalleerd is en naar behoren werkt.

4. Installatie op locatie

Het moment is aangebroken: we kunnen met de installatie van uw zonnepanelen beginnen. Voordat we van start gaan lopen we nog een keer samen de gemaakte afspraken na en bepalen we hoe de kabel mag lopen. De ene monteur gaat binnen aan de slag, de andere monteur begint buiten met de voorbereidingen. Daarna installeren we de omvormer op een plek tussen de zonnepanelen en de meterkast in. Hierna plaatsen we de panelen en passen we de meterkast aan. Ook leggen we u uit hoe de bijbehorende app werkt. Als alles klaar is lopen we samen een rondje om te checken of alles klopt en naar wens is. En dat alles gebeurt in slechts 1 dag!

5. Monitoring.

Na de installatie vergeten we u niet. Integendeel: we blijven uw systeem gratis monitoren. In ons systeem kunnen we precies zien of de omvormer nog goed werkt. Als er een storing is maken we daar meteen melding van. Soms is het een garantiekwestie, soms is er schade ontstaan door invloeden van buitenaf, bijvoorbeeld door hagelstenen of andere (weers)omstandigheden. In beide gevallen zijn wij de betrouwbare partij die u verder helpt; gratis óf tegen een passend tarief.

Spreekt onze vakkundige werkwijze u aan en wilt u ook in 1 dag profiteren van uw zonnepanelen? Neem snel contact met ons op!